BAJBA JUTOTT A CÉGE?

 

Ne féljen, segítünk!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk! Mindez Önnek természetesen teljesen díjtalan.


Bajba jutott mikro- kis- és középvállalkozások. számára ingyenes tanácsadás a válságmenedzsment lehetőségeiről. Adósságok, kintlévőségek, felszámolás, végrehajtás, csődeljárás, NAV vizsgálat, büntetőfeljelentés, könyvelési, jogi céges problémák? Ne féljen, segítünk! Ingyenes tanácsadás kizárólag cégeknek, cégvezetőknek, akik bajban vannak, és segítségre szorulnak,


Kérjen segítséget!

Miben tudunk segíteni?

Végrahajtás

Cégét végrehajtás alá vonták? Vagy csak fenyegetik ezzel? Forduljon hozzánk, segítünk! Számtalan megoldás létezik. Segítünk kijönni a végrehajtásból – tárgyalunk a hitelezőkkel, végrehajtóval, ha van rá lehetőség, felfüggesztjük a végrehajtást, megszüntetjük, vagy perújítást kérünk. Ne essen kétségbe! Először minket hívjon.

Felszámolás

A felszámolási eljárás előtt, preventív módon, de a megkezdett eljárásban is sikeresen tudjuk képviselni az Ön érdekeit. Sok esetben van mód a cég, a vagyon megmentésére, vagy a károk enyhítésére. Nem is beszélve arról, hogy a felelősség megállapítása hogyan kerülhető el. Hívjon, hogy segíthessünk!

Tanácsadás

Büntetőfeljelentést szeretne tenni? Esetleg önt jelentették fel? Avagy könyveléssel kapcsolatos céges problémái akadtak? Forduljon hozzánk bizalommal! Ingyenesen tanácsadással segítünk!

NAV vizsgálat

Sok esetben cégvezetők, tulajdonosok adózási szakember segítsége nélkül, védtelenül néznek szembe az adóhatósággal, hiszen úgy vélik, nincs titkolnivalójuk a revizorok elől. Sokszor mégis vizsgál a NAV. Kérje segítségünket, hogy minden rendben menjen!

Kintlévőségkezelés

A kintlévőségek és körbetartozások komoly problémát jelentenek egy-egy cég életében. Kezelésük egy összetett feladat, amelyben az adósság keletkezésének időpontja nagy jelentőséggel bír. Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat!

Pályázati-és hiteltanácsadás

Szeretne tőkéhez, támogatáshoz jutni? Nem ismeri a lehetőségeit? Kérje ingyenes konzultációnkat most. Segítünk megtalálni az optimális forrást céljaihoz, a lehető legrövidebb idő alatt.!

SEGÍTSÉGE VAN SZÜKSÉGE?
BÁTRAN KATTINTSON IDE!