VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, SEGÍTÜNK!

 

Szerezzen érettségit, szakmát, szakképzést és változtassa meg az életét! Az anyagi gondok legyenek a múlté, vár Önre egy fényes karrier!Segítség az oktatásban


Kérjen segítséget!

Van korhatár?

Nincs! Korhatár nélkül mindenki ingyen végezheti el az első két OKJ-s képzését, 25 éves kor után estin, levelezőn vagy más formában. A felnőttoktatás ugyanúgy ingyenes, függetlenül az oktatás munkarendjétől.

Jár támogatás az iskolától?

Az első szakképesítés megszerzése során nappali tagozatnál jár a diákigazolvány! A családi pótlék 20 éves korig, sőt hiányszakma választása esetén havi 10-30 ezer forintos ösztöndíj is.

Tanulhatok nappali tagozatos képzésen?

Természetesen igen! A régi szabályozás szerint, aki elmúlt 21 éves az már csak levelező vagy esti tagozatra jelentkezhetett ingyen, ezt a szabályt megszüntették! Egyetlen korhatár a nappali rendszerű iskolai oktatásra vonatkozik, amely tulajdonképpen a normál általános és középiskolai oktatást jelenti – gimnáziumban és szakképző iskolában 25 éves korig lehet ilyenben részt venni.

Hol érdemes tanulni?

A legújabb szabályozás szerint most már mindenki 2 szakmát szerezhet meg teljesen ingyen az állam támogatásával, 2 OKJ tanfolyamot végezhetünk el díjmentesen. Segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő és megbízható iskolát a tanintézmények hosszú sorából. Közösen megtaláljuk az Önnek való szakképzést az Országos Képzési Jegyzékben szereplő, több mint 500 szakma közül. Tájékoztatást adunk az ingyenesen vagy kedvezményes en elérhető oktatási lehetőségekről.

Kell felvételiznem az OKJ képzésre?

Nincs olyan felvételi mint az egyetemeken vagy főiskolákon, de esetleg egy alkalmassági vizsga lehet ha mondjuk művészeti képzésre jelentkezik.

Diplomásként OKJ?

Igen, a diplomásokra is ugyanazok a feltétételek vonatkoznak, mint azokra akiknek csak érettségijük van! Az OKJ-s képzések ráadásul nem számítanak bele a felsőoktatásban elhasználható 12 állami ösztöndíjas félévbe. Abban az esetben ha adott szakirányú egyetemi vagy főiskolai képzésre jelentkezik, és a szakterületén oktató egyetemek és főiskolák úgy döntenek, az OKJ-s végzettségért 24 többletpontot kaphat.

SEGÍTSÉGE VAN SZÜKSÉGE?
BÁTRAN KATTINTSON IDE!