HÁZI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS? GONDOZÁS?

 

Családunk bármely tagjának megbetegedése, életvitelének megváltozása hatással van mindennapjainkra. Gyakran ilyenkor döbbenünk rá, hogy beteg/idős hozzátartozónknak gondoskodásra van szüksége.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk! Mindez Önnek természetesen teljesen díjtalan.


Társaságunk abban tud segítséget nyújtani, hogy a megváltozott élethelyzetekben (betegség, baleset következtében, műtét után) a családok terheit jelentősen csökkentse, az idős/beteg családtag felépülését, rehabilitációját felkészült szakembergárda közreműködésével támogassa, a beteg családtag életvitelét könnyebbé tegye utolsó napjai során.


Kérjen segítséget!

Mi mindenben segíthetünk?

Méltósággal, biztonságban…

Méltósággal, biztonságban töltheti idős, beteg hozzátartózója a napjait, ha megfelelően gondoskodik róla. Mi ebben nyújthatunk Önnek segítséget. Annyi szorgos , ledolgozott év után, vagy sajnos már fiatalon, – az élet kiszámíthatatlan – kerülünk olyan helyzetbe, hogy szeretett családtagunk segítségre, ápolásra, hospice segítségre szorul

Az időnk kevés

Tudjuk mindent megtennénk azért, hogy megkönnyítsük szerettünk életét, annak életvitelét, de van több pont is, ami ebben megakadályozza Önt, vagy Önöket. A legelső és talán legfontosabb, persze állapothoz mérten, az idő. Az idő mely oly kevés, hiszen dolgoznunk kell, és nem tölthetünk minden percet szerettünk mellett.

Szerető gondoskodás, gondozás

A fő szempont számukra, hogy biztonságban érezzék magukat! Hiszen pont ezt veszítették el a betegségük kapcsán. A szerető gondoskodást, gondozást kell biztosítanunk számára.De vannak sokan, akiknek csak egy kis segítségre, társalkodásra van szüksége, nekik is tudunk segíteni. Az idős korban már nehézkes a mozgás, a kimozdulás otthonról. A figyelem tompul, feledékenyebbek lesznek.

Napi felügyelet, idős gondozás

Házi gondozás, napi felügyelet az idős, beteg ember számára amíg a Család tagjai dolgoznak. Az idős emberek nagyon egyedül érzik magukat, feledékenyek koruknál fogva. Szoktuk is mondani, a második gyerekkor. És igen, vigyázni, óvni kell már őket, hiszen nem vagy csak részben tudják ellátni magukat. És itt van szükség a segítségre.

Házi segítségnyújtás

Többféle esettel állhatunk szemben. Van amikor elég napi pár óra segítség a gondozott számára és természetesen a család számára is, hogy nyugodtan, biztonságban tudhassa szerettét. Sokszor elég, ha a reggeli, délelőtti programba segítünk be – elég ha a gondozott napját elindítjuk. Fürdetés, bevásárlás stb.

Céljaink

Célunk, hogy Önök, ügyfeleink és beteg vagy idős hozzátartozóik, gyermekeik színvonalas otthoni ellátásban részesülhessenek, ezért minden igényre felkészülten nyújtunk tanácsokat, az 1 órás vizittől a 24 órás felügyeletig vagy akár otthoni intenzív szakápolásig. Társaságunk figyelmének középpontjában a felügyeletre szoruló, ellátandó, ápolásra szoruló személy és a számára elérhető, élhető otthonápolási koncepció áll.

SEGÍTSÉGE VAN SZÜKSÉGE?
BÁTRAN KATTINTSON IDE!