AZ ÖNNEK VALÓ KÉPZÉST KERESI? SEGÍTÜNK VÁLASZTANI!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk! Mindez Önnek természetesen teljesen díjtalan.


A Edu-Help küldetése, hogy segítse és támogassa a szakmához, érettségihez jutásod, segítsen kiválasztani, milyen szakterület, oktatási forma lenne Önnek a legjobb, ha bizonytalan benne. Minősítjük az iskolákat, hol érdemes tanulni, hol milyen a képzési színvonal. Elmondjuk, milyen anyagi támogatásokat vehet igénybe a tanulásodhoz, illetve hol és milyen formában tud ingyenesen tanulni, esetleg kollégiumban lakni, valamint az alapítvány saját forrásból is támogatja az oktatását, ha jogosul és pályázik rá.


Kérjen segítséget!

Ide

jöhet még valami szöveg, amit gondolsz.

A Társaság jellege, célja, feladata

Ki pályázhat képzési támogatásra?

Támogatási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legszélesebb körben tudjunk segíteni azoknak, akiknek anyagi forrásaik nem teszik lehetővé, hogy saját maguk fizessenek az oktatásukért. Pályázhat, ha az alábbiak bármelyike igaz önre: Mély-szegénységben él, hátrányos helyzetű, vagy halmozottan hátrányos helyzetű térségben él Nagycsaládos vagy Pályakezdő vagy Kisebbséghez tartozik. Megváltozott munkaképességű. Gyermekét egyedül nevelő Kismama. Nyugdíjas. Árva vagy félárva. Szülei elváltak és még nincs 25 éves Családi pótlékra, árvaellátásra vagy jogosult Nincs szakmája .Elavult, a munkaerő-piacon használhatatlan szakmával rendelkezik. Nincs érettségije. Munkanélküli.

Kinek jár ingyenes képzés?

Nappali tagozaton az első szakmáját, illetve az érettségit mindenki ingyen szerezheti meg, akinek még nincs OKJ-s végzettsége, és 16-24 év közötti. Érdeklődjön most, ha ehhez a csoporthoz tartozik! Esti tagozaton az szerezhet ingyen szakmát, felső korhatár nélkül, akinek még nincs, vagy csak egy OKJ-s végzettsége van, illetve esti tagozaton felső korhatár nélkül ingyenesen szerezheti meg az érettségit.

Hol tanulhatok ingyenesen?

Computerschool szakképző iskola
Szinapszis szakképző iskola
Forrai magániskola
Théba művészeti iskola
Arany János Gimnázium

Milyen OKJ-s képzések érhetők el ingyenesen?

Villanyszerelő
CNC gépkezelő
Elektronikai műszerész
Hegesztő
Kozmetikus
Fodrász
Női szabó
Kiadványszerkesztő
Dekoratőr
Bolti eladó
Vendéglátó-üzletvezető
Szakács
Pincér
Cukrász

Szakmai gyakorlati helyre lenne szükségem. Mit tegyek?

Csak írja meg nekünk, milyen szakmában, és helyileg hol keres gyakorlati helyet, és elküldjük Önnek az érintett cégek elérhetőségeit!

Válasszon a lehetőségek közül!

Képzési támogatás

0 Ft/ hónap

Pályázzon képzési támogatásunkra, tanuljon olcsóbban vagy akár ingyen!
Támogatási intenzitás 20-tól 100%-ig! Az ország minden pontján Jelentkezzen most!

Ingyenes szakképzés

0 Ft/ hónap

Szerezzen szakmát ingyen! Segítünk.


Írjon nekünk! Írja meg, merre lakik, milyen szakma érdekli, hány éves, és mi az előképzettsége! Együtt kiválasztjuk az önnek leginkább megfelelő képzést.

Ingyenes érettségi

0 Ft/ hónap

Nincs érettségije? Szerezze meg ingyen, nappali vagy esti tagozaton!

Írja meg nekünk, helyileg merre szeretel tanulni, nappali vagy esti rendszer érdekli-e, és hogy mi az előképzettsége: megkeressük az Önnek legkedvezőbb lehetőséget!

Gyakorlati hely

0 Ft/ hónap

Szakmai gyakorlati helyet keres? Nem kell tovább!


Írjon nekünk, és megtaláljuk Önnek a környéken a legjobb céget a szakmában, aki tanulókat fogad. Írja meg, milyen szakmában, melyik környéken keresgél és hamarosan válaszolunk!

SEGÍTSÉGE VAN SZÜKSÉGE?
BÁTRAN KATTINTSON IDE!