ÉPÍTKEZÉS ELŐTT ÁLL?

 

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, tegye fel kérdéseit!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk! Mindez Önnek természetesen teljesen díjtalan.


Tudja meg, milyen támogatásokra, adó-visszatérítésekre, kedvezményekre jogosult! Segítünk eligazodni a CSOK, hitelezés, pályázatok között. A legújabb jogszabályok, engedélyezési eljárások kérdéseivel bátran forduljon hozzánk. Ha szeretne szakértő segítséget, hogy a kivitelező ne verje át, szeretné tudni például mi most egy reális négyzetméter ár, keressen Bennünket.


Kérjen segítséget!

Miben tudunk tanácsokat adni?

CSOK

Vannak, akik azt hiszik, hogy már mindent tudnak az új CSOK-ról. Vannak, akik úgy érzik, nincs már számukra tisztázatlan kérdés, Pedig rengeteg olyan apró részlet van, amire nagyon oda kell figyelni az új otthonteremtési támogatás igénylésekor.

Hitelfelvétel

Naprakész banki információval rendelkező tanácsadóink, a többhetes utánajárás helyett akár 30 perc alatt ismertetik Önnel a hitelfelvételi és lehetőségeket, segítenek a legmegfelelőbb forma kiválasztásában.

Építkezés

A tanácsadás magánszemélyeknek szól, akik építkezni, felújítani vagy új lakást vásárolni szeretnének, és meg akarják előzni, hogy a kivitelezők, ingatlanosok különféle trükkökkel becsapják, illetőleg később előre nem látható költségekbe verjék őket.

Felújítás

Sok hasznos tanácsot lehet olvasni, hallani a lakásfelújítással kapcsolatban. A legtöbb ingatlantulajdonos több-kevesebb információ birtokában vág bele a munkába. Ilyen felkészültség mellett azt gondolhatnánk, hogy a siker nem is kérdés. Pedig még sok buktató akadhat!

Támogatások

A CSOK-on kívül adó-visszatérítési támogatás, s ezen kívül még jó pár egyéb lehetőség is igénybe vehető építési telek vásárlása és építkezés esetén. Segítünk kiigazodni az útvesztőkben!

Kedvezmények

Építőipari cégek által kapható kedvezmények, támogatások, felajánlások, például ingyen bontott tégla vagy nyílászárókra adott 50%-os kedvezmény. Pályázhatók rászorultsági alapon.

SEGÍTSÉGE VAN SZÜKSÉGE?
BÁTRAN KATTINTSON IDE!