SPÓROLJON ENERGIÁT ÉS PÉNZT!

 

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, tegye fel kérdéseit!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk! Mindez Önnek természetesen teljesen díjtalan.


Házszigetelés és megújuló energia tanácsadás Segítünk milyen pályázatok, lehetőségek érhetők el. Tájékoztatjuk az Otthon Melege program részletiről, Nyílászárócseréhez tanácsokat nyújtunk, rászorultsági alapon 50%-os kedvezmény megpályázásában segítünk.


Kérjen segítséget!

Miben tudunk tanácsokat adni?

Hőszigetelés

Ha Ön éppen érdeklődik, tájékozódik, körülnéz, hogyan is kéne jól csinálni a hőszigetelést, vagy egyáltalán megéri-e, akkor minden bizonnyal nagy segítségére lesz, ha kérdéseit egy szakember válaszolja meg a vonal másik végén. Hívjon bennünket bizalommal!

Megújuló energia

Megújuló energiaforrásnak tekinthetjük a napenergiát, akár közvetlen hasznosításból vagy a naptevékenységből származó egyéb megújuló energiaforrásokat, vízenergiát, szélenergiát, bioenergiát. Felhasználásukban segítünk tanácsainkkal.

Otthon melege program

Folytatódik az Otthon melege program, a családi házak és társasházak komplex fűtéskorszerűsítését, kazán- és konvektorcseréjét, illetve a kiegészítő elemek, például kémények felújítását, cseréjét támogató pályázat. Segítünk eligazodni!

Nyílászáró Csere

Komoly energiatakarékosság érhető el a régi nyílászárók újra cserélésével. Mindenképp érdemes elvégezni. Ám ennek komoly költségei lehetnek. Segítünk, hogy rászorultsági alapon akár 50% kedvezményre pályázhassanak!

SEGÍTSÉGE VAN SZÜKSÉGE?
BÁTRAN KATTINTSON IDE!